Systeemarchitect Plasma Applicaties

Systeemarchitect Plasma Applicaties


Apply

Jij bent de verbinder tussen alle disciplines binnen Research & Development en brengt de juiste informatie bij elkaar voor de final engineering fase, zodat zij kloppende applicaties kunnen maken. Met jouw scherpe oog voor kwaliteit draag je precies de juiste data over.

Your impact on a sustainable world

Jij linkt alle kennisgebieden van onze specialisten aan elkaar. Denk aan disciplines als plasmatechnologie, chemie, fysica, elektrotechniek en software.

We maken machines die stikstof fixeren uit de lucht, als milieuvriendelijk alternatief voor de huidige kunstmestprocessen. We zetten dus een CO2-neutraal proces in de markt. Dat is nog eens maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Jij ontwikkelt samen met je team een Proof of Concept, een prototype en jullie testen uiteindelijk de applicatie.

Je hebt continu het hele overzicht van alle ontwikkelingen. Zo monitor je bijvoorbeeld ook de energiebudgettering die komt kijken bij de machines en hun architectuur. Elk deelproces heeft z’n energie nodig en dat moet op een eerlijke manier verdeeld worden. Jij beheerst en overziet dit.

Chronologisch werk je aan de volgende punten:

 • Je ontwikkelt en definieert het basissysteem & procesontwerpen
 • Je stelt klant- en technische eisen op
 • Je werkt (sub)systeemspecificaties uit en keurt deze goed
 • Je beoordeelt en beperkt technische risico’s
 • Je geeft leiding aan een multidisciplinair team
 • Je monitort en rapporteert over kwaliteit, tijd en budget
 • Je draagt het prototype over aan productie na oplevering en goedkeuring
 • Je draagt bij aan de VitalFluid R&D Roadmapik
Your team

Je werkt direct met zo’n 15 academici in een open en laagdrempelige sfeer. Een plek waar je alle vrijheid krijgt om jouw creatieve en innovatieve potentie volledig te benutten. Jouw ondernemende karakter past perfect in dit team van pioniers. Ook werk je samen met je collega’s van Operations, Commercial en externen. Onze nationaliteiten zijn divers en dat is juist zo goed voor onze innovatie. Want zo bekijken we alles vanuit ieders unieke perspectief en komen we tot de mooiste experimenten.

The VitalFluid benefits

Een echte kans om de wereld en jezelf te verbeteren. Zo werk je aan de mooiste innovaties en krijg je van ons de kans om je continu te ontwikkelen. Je krijgt:

 • Een brutosalaris startend van € 4.000 tot € 5.500 per maand
 • 35 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
 • Een laptop
 • Reiskostenvergoeding als je met de auto of fiets naar de High Tech Campus in Eindhoven komt of een kaart voor het openbaar vervoer.
Your passion for technology

Jij hebt een echte drive voor technologie en je vindt het te gek om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Vanuit jouw enthousiasme en betrokkenheid ben je de ideale sparringpartner en challenge je mensen graag om tot de beste oplossingen te komen. Verder:

 • Heb je een master in bijvoorbeeld Elektrotechniek, Natuurkunde, Chemie of Mechatronica
 • Werk je al zo’n 5 jaar in een vergelijkbare functie, waarbij je al complexe systeemarchitecturen maakte
 • Ben je al enigszins thuis in disciplines als chemische technologie, natuurkunde, elektrotechniek, softwareontwikkeling en mechanica
 • Heb je ervaring met certificeringsnormen
 • Zijn je communicatieskills in het Engels fantastisch, zowel op papier als in gesprek

Je woont in Nederland of België.

VitalFluid, the global knowledge center for plasma technology

Voor ons staat ‘creavation’ voor de perfecte samensmelting van creativiteit en innovatie. Vanuit onze individuele expertises ontwikkelen we samen Plasma Geactiveerd Water (PAW) applicaties. Met z’n 30-en werken we aan een mooiere wereld. We hebben ambities om onze PAW-technologie nog verder te verbeteren, dus we groeien de komende periode als organisatie.

We werken aan een relatief nieuw fenomeen, waarbij PAW wordt geproduceerd met behulp van alleen water, lucht en elektriciteit. Daarmee richten we ons voornamelijk op de agrosector, waar PAW kan worden gebruikt als duurzaam alternatief voor conventionele synthetische en organische meststoffen. Onze schone PAW-technologie helpt dus om de wereld te verduurzamen en te verbeteren. We staan open voor betrokken (technische) specialisten, die samen met ons deze vergroening van de wereld willen waarmaken.

Take the next step in growing to a better world

Dit is je kans om echt impact te maken op de wereld. Voel jij je aangesproken, solliciteer dan direct door je cv en motivatie te sturen naar hr@vitalfluid.com. Je ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie.

Heb je vragen? Bel dan met Alice Leclercq (085-0603025).


Apply