Business controller

Business controller

Belangrijkste verantwoordelijkheden

Op zeer korte termijn zoeken we een (interim) business controller die ons verder gaat helpen met het professionaliseren van onze planning & control. 

  • Proces boekhouding: Beheren en uitvoeren van boekhoudkundige taken, waaronder het bijhouden van financiële transacties, het controleren van boekhoudkundige gegevens en het waarborgen van compliance met boekhoudnormen.
  • Stuurinformatie: Verantwoordelijk voor stuurinformatie MT (opzet, betrouwbaarheid, beschikbaarheid) zoals:
  • Financiële rapportages: Opstellen van financiële rapporten en overzichten, inclusief winst- en verliesrekeningen, balansen en kasstroomoverzichten.
  • Analyse van financiële cijfers: Grondige analyse van financiële gegevens en resultaten om inzicht te bieden in de financiële prestaties van de organisatie
  • Forecasting: Het ontwikkelen en bijwerken van financiële prognoses. Bewaking van de realisatie van gestelde doelen en cashflow.
  • Interactie met verschillende disciplines: Samenwerken en communiceren met diverse afdelingen binnen de organisatie, waaronder R&D, operations en commercie, om financiële gegevens te begrijpen en te integreren in (strategische) besluitvorming.
De persoon die wij zoeken

Als echte teamplayer haal je het beste uit de samenwerking met je collega’s. Met een flinke dosis ondernemerschap en ontwikkelingsgerichtheid draag je bij aan technologie die bijdraagt aan een duurzamere wereld. Je gedijt goed op een plek waar procedures nog in ontwikkeling zijn; sterker nog, je vindt het fantastisch om daaraan bij te dragen en zelf ook je handen uit de mouwen te steken. Verder:

  • Heb je een HBO opleiding in een financiële richting, met enkele jaren werkervaring.
  • Zijn je communicatieskills in het Engels fantastisch, zowel op papier als in gesprek.
  • Ben je bereid om bij ons op kantoor te werken (min 80%)
  • 3-4 dagen per week beschikbaar.
VitalFluid, the global leader in plasma activated water applications

Voor ons staat ‘creavation’ voor de perfecte samensmelting van creativiteit en innovatie. Vanuit onze individuele expertises ontwikkelen we samen Plasma Geactiveerd Water (PAW) applicaties. Met z’n 25-en werken we aan een mooiere wereld. We hebben ambities om onze PAW-technologie nog verder te verbeteren, dus we groeien de komende periode als organisatie.

We werken aan een relatief nieuw fenomeen, waarbij PAW wordt geproduceerd met behulp van alleen water, lucht en elektriciteit. Daarmee richten we ons voornamelijk op de agrosector, waar PAW kan worden gebruikt als duurzaam alternatief voor conventionele synthetische en organische meststoffen. Onze schone PAW-technologie helpt dus om de wereld te verduurzamen en te verbeteren. We staan open voor betrokken (technische) specialisten, die samen met ons deze vergroening van de wereld willen waarmaken.